21grams Logo 21grams
NO

Veien til enklere og rimeligere porto

Det skal være enkelt og rimelig å sende brev i Norden. Derfor eksisterer 21 Grams. I sporene etter det avregulerte postmarkedet fins det store muligheter for å påvirke portokostnadene.

Det er i dag flere enn 20 posttilbydere i Norden. De fleste av oss kjenner igjen Posten, PostNord og Posti. Men de gamle monopolene har fått konkurranse og stadig flere ser mulighetene med mangfoldet som skapes av de nye utfordrerne, som for eksempel helthjem Mediapost, Morgonpost og Bladkompagniet.

Ved å utnytte konkurransesituasjonen er det i dag mulig å spare mye penger. Det handler om alt i fra rabatter til ledetid, innhold, format og volum. Og betydelig flere parameter enn som så, som tas i betraktning i våre optimeringstjenester. Vi bruker verdensledende, prisbelønnet teknologi for at du skal få tilgang til de beste portoprisene basert på dine forutsetninger. På grunn av store innkjøpsvolum kan 21 Grams ofte tilby ferdig forhandlede rabatter fra posttilbyderne som gavner deg som kunde. 21 Grams er veien til enklere og rimeligere porto, helt enkelt.

Nysgjerrig?

Ta en titt på den eller de tjenester som interesserer deg. Eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

Mail Jan Ring Jan