21grams Logo 21grams
NO

Kanalvalget 2019

Styrken med rett innhold i rett kanal

Som avsender av kommunikasjon er det mange forskjellige valg å ta stilling til – fysisk eller digitalt? Helt hjem, Bypost eller Posten?  Digipost eller e-post? Listen kan gjøres lang, og det er ikke alltid lett å vite hvilken kanal mottakeren foretrekker som avsender.

Vi i 21grams er ikke de første til å innse at suksessen fra analog til digital forsetter, men ikke i samme takt som digitalisering generelt. Vi merker spesielt dette når mange fortsatt velger det fysiske brevet foran digital kommunikasjonskanaler. De digitale kanalene er selvsagt raskere og mye enklere, men når det gjelder valg av kommunikasjonskanal, avhenger det av innholdet.

Mottakeren er i sentrum av kommunikasjons syklusen. Men hvordan ser mottakerne egentlig den faktiske kommunikasjonen de mottar. Er det noen kanal – fysisk eller digital som er å foretrekke fremfor andre?

Det er ikke noe lett svar på det spørsmålet. Hvordan vi vil motta kommunikasjon varierer sterkt, avhengig av vaner, alder og innhold. Ved å gi dere denne innsikten og ved hjelp av denne rapporten håper vi å forenkle styringen og kommunikasjonen din.

Last ned hele rapporten her