21grams Logo 21grams
NO

Porto

Veien til smartere portoinnkjøp

Har du ansvaret for fakturahåndtering, vet du at porto står for en stor del av kostnaden.

Portokostnader har en tendens til å eskalere, det vet de fleste i virksomheter som er avhengig av postal distribusjon. Det er mulig å presse kostnaden, enten du sender brev i Norge eller utenfor. Spesielt om du har store volum.

 

Ved å bruke dagens konkurranseutsatte marked for å få rabatter og kombinere det med å optimalisere ledetider, innhold, formater og volum, kan vi spare penger for deg. Ønsker du det, kan vi også ta hånd om mye av administrasjonen og oppfølging.

Alt handler ikke om penger, hos oss får du også veiledning i et marked i stadig endring. For det som var optimalt i dag er kanskje ikke optimalt neste uke

Portooptimering

Ved å ta hensyn til vekt, størrelse, regional distribusjon, sortering og andre ting som påvirker portokostnaden, kan vi hjelpe deg med å spare penger på porto i Norden.

Porto i Norge

Alene er man ikke sterk. Via oss kan du samkjøpe porto og dermed få tilgang til høyere rabatter enn du kan få på egenhånd. 21 Grams har gode avtaler på porto innenlands i hele Norden.

Porto Utenlands

Gjennom våre avtaler med utenlandske postoperatører kan du spare opptil 70 prosent når du sender utenfor Norge.

Kontorpost

Send forsendelser med forskjellige formater og vekt direkte fra kontoret ditt, billigere og enklere enn å håndtere det selv. Vi henter, og du trenger ikke veie, teller og frankere.

C/O – Enklere portoadministrasjon

Å tolke en portofaktura kan være en utfordring. Vi kan håndtere dette for deg , vi går gjennom alt på detaljnivå og sørger for at du blir belastet riktig.

PostSort

En Alt-i-ett løsning som kombinerer portooptimalisering, produksjon og distribusjon av adressert post og reklame. Postsort er utviklet i nært samarbeid med ledende nordiske trykkerier og bokbindere i 25 år.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet