21grams Logo 21grams
NO

Sortering og optimert produksjon

– veien til rimeligere kommunikasjon

Det er mye smartere å sortere brev før de innleveres til posttilbydere eller til og med før de har blitt produsert som fysiske brev. Å optimere og sortere adressefiler er veien til rimeligere kommunikasjon.

PostSort og Winjet er markedsledende programvare for portooptimering og sortering av adresse- og printfiler, med målsetting om alltid å garantere deg de laveste portokostnadene. Dette på bakgrunn av et økende mangfold av posttilbydere, sorteringsregler, priser og rabattstrukturer i de nordiske landene. Jo smidigere brevhåndtering for posttilbyderen, desto rimeligere porto.

Hver mottakeradresse på hvert eneste brev, format, vekt og valgt distribusjonsdag matches mot prisvilkår og rabattmuligheter hos de ulike posttilbyderne. Algoritmen tester deretter et tusentalls løsninger for til slutt å finne den økonomisk mest fordelaktige fordelingen av det totale brevvolumet. Forskjellen sammenlignet med en statisk sorteringsløsning kan være dramatisk.

Begge produktene er tilpasset store volum og benyttes døgnet rundt, alle dager i året, i tids- og virksomhetskritiske prosesser.

Uansett hvilken programvare som passer din virksomhet best, så hjelper vi deg videre på veien til en mer kostnadseffektiv kommunikasjon.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål til 21grams om våre produkter eller annet, hjelper vi deg gjerne. Send gjerne to ord om hva det gjelder, så kontakter vi deg så fort vi kan

Mail Jan Ring Jan