21grams Logo 21grams
search

21 Grams kjøper Mailworld-gruppen

Blir ledende innen internasjonal post og kontorpost i Norden

21 Grams kjøper 100% av aksjene i Mailworld Group, hvor selskapene Mailworld AB og Mailworld Office AB inngår.

  • Mailworld AB er en av Nordens største uavhengige leverandør av brev og småpakker i utlandet med distribusjon over hele verden.
  • Mailworld Office AB er en svensk sertifisert postoperatør med fokus på kontorpost og usortert brev innenriks.

Gjennom fusjonen vil 21 Grams og Mailworlds kunder få tilgang til et bredere sortiment av tjenester innen fysisk og digital post, med fortsatt fokus på enkelthet og priseffektivitet. Mailworld-selskapene vil fungere som et datterselskap under eget merke,  men vil være en del av 21 Grams-gruppen med felles salg, innkjøp og produksjon. CEO i Mailworld blir David André.

”Vi er veldig glade for å få inn Mailworld i 21 Grams-gruppen. I tillegg til en ledende posisjon innen visse kundesegmenter og over 500 kunder, styrker vi ledelsen med ny erfaring både i post og entreprenørskap, noe som vil bidra til å bygge 21 Grams til en enda sterkere aktør i kommunikasjon i Norden, sier Stefan Blomqvist, CEO for 21 Grams.

”Med 21 Grams størrelse og posisjon, kan vi oppgradere Mailworld raskere til både flere partnere, større kunder og nye markeder. Vi har samarbeidet med 21 Grams i mange år, og nå bygger vi på dette fundamentet sammen”, sier David André, CEO for Mailworld.

Den fusjonerte enheten vil omsette for SEK 750 millioner og ha ca. 75 ansatte.

For ytterligere informasjon, kontakt:

Stefan Blomqvist, CEO, 21 Grams AB

+46 76 808 21 21 stefan.blomqvist@21grams.com

David André, CEO, Mailworld AB

+46 73 316 22 84 david.andre@mailworld.se

Om 21 Grams

21 Grams ble etablert i Sverige i 2004 og er i dag en av Nordens største leverandører av tjenester til både store og små virksomheter for fysisk og digital post, samt mobile betalinger. 21 Grams tilbyr et nettverk av postoperatører både innenriks og internasjonalt, samt tilgang til alle nordiske digitale distribusjonsalternativer som e-faktura, Digipost, Vipps, Swish og Kivra. Med smart teknologi oppnås besparelser, langsiktig kjøpekraft og bedre kontroll og kvalitet i hele verdikjeden.
Noen av 21 Grams kunder er blant andre Google, Unicef, Europcar, AGA, IBM, Lego, BMW og Shell.

www.21grams.com

Om Mailworld

Mailworld har vært på markedet for internasjonal post siden 2003 og har siden 2010 vært en registrert postoperatør med tillatelse fra Post- og telestyrelsen til å utføre ” brevpost” også på innenriksmarkedet. Mailworld har i dag kontorer og egne sorteringssentraler i Stockholm, Göteborg og Malmö, men det tilbys også tjenester til kunder i andre deler av Sverige og på andre europeiske markeder. Vi samler post fra de fleste trykkerier i Sverige, og i våre behandler vi mer enn 20 millioner brevforsendelser årlig.

www.mailworld.se