21grams Logo 21grams
search

Post

Veien til smartere portoinnkjøp

Sender du kataloger, medlemsmagasiner, DM, faktura og annen fysisk kommunikasjon, vet du at porto og frankering står for en stor del av kostnaden.

 

Når vi tar hånd om posten din optimerer vi alt fra kontorpost til store postforsendelser, selvfølgelig med tilgang til alle posttilbydere i Norden

 

Portooptimering

Ved å ta hensyn til vekt, størrelse, regional distribusjon, sortering og andre ting som påvirker portokostnaden, kan vi hjelpe deg med å spare penger på porto i Norden.

Porto innenlands

Alene er man ikke sterk. Via oss kan du samkjøpe porto og dermed få tilgang til høyere rabatter enn du kan få på egenhånd. 21grams har gode avtaler på porto innenlands i hele Norden.

Porto utenlands

Gjennom våre avtaler med utenlandske postoperatører kan du spare opptil 70 prosent når du sender utenfor Norge.

Kontorpost

Send forsendelser med forskjellige formater og vekt direkte fra kontoret ditt, billigere og enklere enn å håndtere det selv. Vi henter, og du trenger ikke veie, teller og frankere.

C/O – Enklere portoadministrasjon

Å tolke en portofaktura kan være en utfordring. Vi kan håndtere dette for deg, vi går gjennom alt på detaljnivå og sørger for at du blir belastet riktig.

PostSort

En alt-i-ett løsning som kombinerer portooptimalisering, produksjon og distribusjon av adressert post og reklame. Postsort er utviklet i nært samarbeid med ledende nordiske trykkerier og bokbindere i 25 år.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet