21grams Logo 21grams
search

PostSort

En tjeneste for å sortere, adressere, produsere og sende ut adressert post.

PostSort er tjenesten for deg som leverer adresserte produkter for postdistribusjon. Denne løsningen installerer vi hos trykkerier og bokbinderier med adressering på for eksempel posttidsskrifter og ADR-utsendelser.

I programvaren PostSort Sortering forberedes adressefilene før produksjon. Her sorteres adressene i henhold til postoperatørenes vilkår samtidig som det opprettes underlag for for eksempel følgesedler, pallmerking og utskriftslayouter. De smarte algoritmene beregner beste valg av postoperatør og distribusjonsmetode slik at kundene dine får lavest mulig portopris.

PostSort Produktion er et komplett inkjet-system som styrer produksjonslinjen og skriver mottakeradressen direkte på trykksaker og emballasje. Systemet installeres alltid i en allerede eksisterende produksjonslinje hos kunden. For eksempel i en stiftemaskin, enkeltinnpakker eller på et adresseringsbord. Har dere behov for et system for å personifisere produkter der hver mottaker er unik, kan PostSort håndtere det også.

Et komplett, fullt integrert system for adressering som installeres hos trykkerier og bokbinderier.

PostSort er utviklet i nært samarbeid med ledende nordiske trykkerier og bokbinderier for å fungere best mulig i deres miljø. Tjenesten er tilpasset hele det nordiske markedet, da vi kan tilpasse adresseringen til alle nordiske postoperatørers vilkår.

I vårt tilbud innen post inkluderes også tjenester som innenlandsporto og tjenester som forenkler din postadministrasjon.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Fleksibelt. Vi tilbyr flere tilleggstjenester for dine postutsendelser. Du kan selvfølgelig også kombinere med for eksempel tilbud om billigere porto.

Tilgjengelig. Maksimal tilgjengelighet til systemene, og ved behov er vår support tilgjengelig for deg. Vi kan også hjelpe med installasjon og opplæring på stedet.

Smart. Sortering, optimalisering, flerex, palleetiketter og sorteringsrapporter er noen av funksjonene du får tilgang til.

Mer om PostSort

Her finner du lenker for å laste ned programvaren, instruksjonsvideoer, spørsmål og svar og informasjon om hvordan du får støtte.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet