21grams Logo 21grams
search

PostSort

- veien til billigere kommunikasjon

En effektiv, produksjonsnær sortering og en funksjonell og rasjonell adressering. Alt-i-ett. En løsning som møter dagens og morgendagens behov ved produksjon og distribusjon av adressert post og reklame. Derfor bør du henvende deg til oss!

PostSort har blitt utviklet i nært samarbeid med ledende nordiske produksjonspartnere. På samme måte som all programvare fra 21grams, benytter PostSort Sortering seg av markedsledende optimaliseringsalgoritmer for alltid å sikre lavest mulig portkokostnad for hver enkelt postsending. Adressefilen kompletteres enkelt med informasjon som støtter og forenkler layout og posisjonering av adresser og etiketter.

”PostSort har blitt utviklet i nært samarbeid med ledende nordiske produksjonspartnere.”

PostSort Produksjon er et komplett, mobilt produksjonssystem for inkjet-adressering som enkelt kan flyttes mellom forskjellige produksjonslinjer. Sammen med PostSort Sortering levererer vi en komplett og fullstendig integrert adresseringsløsning som effektiviserer produksjonen.

PostSort er en av våre to programvarer som du kan benytte for å optimere dine produksjons- og postrutiner og redusere dine portokostnader.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Fleksibelt. PostSort videreutvikles kontinuerlig. Et arbeid som skjer i nært samarbeid med våre kunder for å møte deres spesifikke behov. Nøl ikke med å spørre oss om tilleggstjenester. Dette kan inkludere for eksempel tilbud om rimeligere porto.

Tilgjengelig. PostSort er tilpasset for maksimal tilgjengelighet. Vår support er tilgjengelig alle hverdager. Vi kan også bistå med installasjon og opplæring hos deg.

Smart. Sortering, optimering, palletiketter og sorteringsrapporter er noen av de funksjonene du får tilgang til.

Mer om PostSort

Her finner du lenker for å laste ned programvaren, instruksjonsvideoer, spørsmål og svar og informasjon om hvordan du får støtte.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet