21grams Logo 21grams

Porto innenlands

Sammen er vi sterke. Ved samkjøp av porto kan du oppnå høyere rabatter

Alene er man ikke sterk. Via oss kan du samkjøpe porto og dermed få tilgang til høyere rabatter enn du kan få på egenhånd. 21grams har gode avtaler på porto innenlands i hele Norden.

Uansett hvor god du er til å forhandle, kan 21grams i de fleste tilfeller tilby større rabatter og en bedre pris enn det du oppnår i dag på grunn av våre store innkjøpsvolum. Vi kan også administrere dine egne avtaler med posttilbyderne. Uansett vil du kun forholde deg til én leverandør og én faktura for alle dine portoinnkjøp.

”Sammen er vi sterke. Med samkjøp av porto via 21grams får du tilgang til markedets beste priser.”

21grams har avtale med alle de store posttilbyderne i Norden. Det betyr færre leverandører for de som benytter tjenestene til 21grams. Noen av posttilbyderne vi samarbeider med er Bring, PostNord Sverige og PostNord Danmark, Posti, Morgonpost, Bladekompagniet, Jys, DHL og Asendia.

Vårt tilbud om enklere og rimeligere porto omfatter, i tillegg til porto innenlands, porto utenlands, portooptimering samt en c/o-tjeneste som forenkler din portoadministrasjon.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Enkelt. Du får tilgang til alle de store posttilbyderne i Norden.

Rimelig. Samkjøp av porto med våre ca 3000 kunder gir deg høyere rabatter.

Oversiktlig. Én leverandør, én faktura.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /srv/www/21grams.se/shared/uploads/sites/2/cache/907f0f65908acfce2d41d84bb60842e562b2748b.php on line 3

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt med oss allerede i dag, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg med høyere rabatter på porto. Tlf: +47 485 96 653

Mail Porto Ring Porto

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet