21grams Logo 21grams
search

Multikanal

La dine kunder bestemme hvordan de vil motta post fra deg – i en digital postkasse, som ​e-faktura, i postkassen eller på mobilen.

Vi sørger for at din utsendelse distribueres i rett kanal enten leveransen skjer fysisk eller digitalt. ​

Addoro – Self service cloud

En skybasert tjeneste der du kobler sammen og administrerer all
din digitale og postale kundekommunikasjon.

E-faktura privat

La kundene dine motta og betale fakturaen direkte i nettbanken. Vi oppretter og distribuerer e-fakturaer til banker i Norge, Sverige og Finland.

E-faktura bedrifter

Elektronisk fakturering til bedrifter og offentlig sektor vokser. Vi hjelper deg med å ta riktige valg, enten din motivasjon er lovpålagt, faktisk etterspørsel fra kunder, eller om du rett og slett bare søker en enklere, mer effektiv faktureringsløsning.

SMS

En rask og direkte kanal for å sende meldinger, innkallinger og betalingspåminnelser. Her styrer du øyeblikkelig når kundene skal nås av din kommunikasjon.

Fysiske brev

Fysisk post i kombinasjon med dine digitale utsendelser – vi tar hånd om helheten. Vi konverterer dine materialer til lett lesbare dokument og sørger for at de når dine kunder, uansett hvor de befinner seg i Norden.

 

E-post

Vi håndterer både mindre volum til bedriftskunder og store produksjoner, der tusenvis av fakturaer blir distribuert til private mottakere.

E-arkiv

En nettbasert sikker arkivtjeneste hvor du enkelt kan søke blant dine kundefakturaene og andre dokument. Du får rask og enkel tilgang til arkivet via PC, telefon eller nettbrett.

Digital postkasse

Å motta post via en digital postkasse er et sikkert og miljøvennlig alternativ til fysiske brev. Vi sørger for at du når ut til alle tilgjengelige digitale postkasser der dine kunder befinner seg.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet