21grams Logo 21grams
search

Multikanal

La dine kunder bestemme hvordan de vil motta post fra deg – i en digital postkasse, som ​e-faktura, i postkassen eller på mobilen.

Vi sørger for at din utsendelse distribueres i rett kanal enten leveransen skjer fysisk eller digitalt. ​

eFaktura

La kundene dine motta og betale fakturaen direkte i nettbanken. Vi er en sertifisert teknisk distributør (CTD) og kan sende eFaktura til nettbanker i hele Norden.

Digital postkasse

Å motta post gjennom digitale postkasser, som for eksempel Digipost, er et trygt og miljøvennlig alternativ til fysisk post.

Peppol & eFaktura (EHF)

Elektronisk fakturering for bedrifter og offentlig sektor vokser og endres. Vi hjelper deg med å ta det riktige valget uansett om din drivkraft er lovkrav, kundebehov eller om du er ute etter en enklere og mer effektiv faktureringsløsning.

SMS

En nå fullt akseptert kanal for å motta meldinger fra både myndigheter og næringsliv, der du kan kontrollere tidspunktet kunden skal nås via kommunikasjonen.

Fysiske brev

Vi tar vare på alt – fra å konvertere underlagene dine til lettleste dokumenter, til å sørge for at de blir levert til kundene dine uansett hvor i Norden.

E-post

Vi håndterer både små volumer for bedriftskunder og store produksjoner, der tusenvis av fakturaer blir distribuert til private mottakere.

E-arkiv

En nettbasert sikret arkivtjeneste der du enkelt kan søke blant kundefakturaene dine. Du får tilgang til arkivet raskt og enkelt via PC, telefonen eller nettbrettet.

Addoro – self service cloud

En skybasert tjeneste der du kobler sammen og administrerer all
din digitale kundekommunikasjon.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet