21grams Logo 21grams
search

Multikanal

La dine kunder bestemme hvordan de vil motta post fra deg – i en digital postkasse, som ​e-faktura, i postkassen eller på mobilen.

Vi sørger for at din utsendelse distribueres i rett kanal enten leveransen skjer fysisk eller digitalt. ​

e-faktura

La kundene dine motta og betale fakturaen direkte i nettbanken. Vi er en sertifisert teknisk distributør (CTD) og kan sende e-faktura til nettbanker i hele Norden.

Digital postkasse

Å motta post gjennom digitale postkasser, som for eksempel Digipost, er et trygt og miljøvennlig alternativ til fysisk post.

Peppol (EHF)

Elektronisk fakturering for bedrifter og offentlig sektor vokser og endres. Vi hjelper deg med å ta det riktige valget uansett om din drivkraft er lovkrav, kundebehov eller om du er ute etter en enklere og mer effektiv faktureringsløsning.

SMS

En nå fullt akseptert kanal for å motta meldinger fra både myndigheter og næringsliv, der du kan kontrollere tidspunktet kunden skal nås via kommunikasjonen.

Fysiske brev

Vi tar vare på alt – fra å konvertere underlagene dine til lettleste dokumenter, til å sørge for at de blir levert til kundene dine uansett hvor i Norden.

E-post

Vi håndterer både små volumer for bedriftskunder og store produksjoner, der tusenvis av fakturaer blir distribuert til private mottakere.

E-arkiv

En nettbasert sikret arkivtjeneste der du enkelt kan søke blant kundefakturaene dine. Du får tilgang til arkivet raskt og enkelt via PC, telefonen eller nettbrettet.

Addoro – self service cloud

En skybasert tjeneste der du kobler sammen og administrerer all
din digitale kundekommunikasjon.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet