21grams Logo 21grams
search

E-post

Den 4. februar 1994 sendte statsminister Carl Bildt president Bill Clinton en e-post. Det var første gang to regjeringsoverhoder kommuniserte digitalt. I dag sendes flere millioner e-Post hvert sekund. E-Post en effektiv distribusjonskanal selv for forretningsskritisk fakturaflyt. Vi hjelper deg gjerne.

E-post er sammen med Vipps eFaktura det mest etterspurte digitale alternativet til fysiske brev blant kundene til 21grams.

Med E-post slipper du både utskrift og konvoluttering. Du kan finne stor nytte i å henvende deg til 21grams for å distribuere for eksempel fakturaer via e-post kontrollert. Vi har lang erfaring med å håndtere både mindre daglige volum fra bedriftskunder til store månedlige produksjoner der tusener av fakturaer distribueres via e-post til private.

E-post en effektiv distribusjonskanal selv for forretningsskritisk fakturaflyt.”

I flere av våre programmer ( Addoro og iMail) kan du kombinere flere av våre tjenester. Foruten E-post  og eFaktura, også E-arkiv, digital postkasse og fysisk post.

Fire gode grunner til å velge 21grams:

Enkelt. Vi gjør om dine fakturaer til pdf-dokument som sendes som E-post til dine kunder.

Sikkert. Vi har den erfaringen og systemstøtten som kreves for å sende store volum med E-post, uten at det stoppes av ulike sikkerhetssystem på veien frem til din mottakers innboks.

Fleksibelt. E-post er et bra komplement til fysiske brev og du kan kombinere disse og andre kommunikasjonskanaler.

Raskt. Du behøver verken skrive ut eller konvoluttere, og brevet er fremme i din mottakers innboks umiddelbart.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt