21grams Logo 21grams
search

E-post

Send dokumenter via e-post til dine kunder.

E-post er en kostnadseffektiv kanal med stor rekkevidde. I vår multikanaltjeneste er e-post en naturlig kanal som passer for en stor del av bedriftens utsendelser. La oss på 21grams hjelpe deg.

Enorme mengder e-post sendes hver dag. Alt fra fakturaer og dokumenter til brev og varsler. Vi har lang erfaring med å håndtere både mindre daglige volumer til bedriftskunder og store månedlige produksjoner der tusenvis av fakturaer distribueres via e-post til privatkunder.

Riktig håndtert er e-post en effektiv distribusjonskanal.

Det er enkelt å komme i gang. Vi setter opp en integrasjon til oss, og deretter tar vi oss av resten. Valg av distribusjonskanal skjer basert på et regelverk som du og dine mottakere ønsker.

Innenfor vårt tilbud om å digitalisere posten kan du alltid kombinere flere av våre tjenester, som for eksempel fysiske brev, e-faktura, e-arkiv og digital postkasse, på den måten som passer deg og dine kunder best.

Tre gode grunner til å velge 21grams:

Enkelt. Vi konverterer din faktura til et PDF-dokument og sender det via e-post til dine kunder.

Sikkert. Vi har den erfaringen og systemstøtten som kreves for å sende store volumer e-post uten at det skal bli hindret av ulike sikkerhetssystemer på vei til mottakerens innboks.

Fleksibelt. E-post er et godt supplement til fysiske brev, og du kan kombinere disse og andre distribusjonskanaler basert på dine kunders behov og ønsker.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.