21grams Logo 21grams
search

E-faktura privat

Send e-fakturaer til dine privatkunder.

Vi produserer og distribuerer deres e-fakturaer. E-fakturaen er i dag den vanligste metoden for fakturabetaling fra privatpersoner.

21grams er en CTD (certified technical distributor) av e-fakturaer. E-fakturavolumene øker fortsatt jevnt hvert år, og betalingsmetoden etterspørres aktivt av mottakerne.

21grams produserer og distribuerer dine e-fakturaer til dine kunders banker, uavhengig av om dine mottakere er privatpersoner eller bedrifter. Har du også kunder utenfor Norges grenser, kan vi i samme fakturastrøm produsere og sende e-fakturaer til nettbanker også i Sverige og Finland.

21grams sender årlig millioner e-fakturaer til nettbankene.

Din bedrift kan presentere fakturaer elektronisk til alle kunder som har nettbank, uavhengig av hvilken bankforbindelse dine kunder har. Enkelt for deg og enkelt for dine kunder.  Ta kontakt med 21grams for nærmere informasjon.

Du kan alltid kombinere e-faktura med en eller flere av våre andre digitale tjenester, og selvfølgelig også la oss produsere og distribuere dine fysiske brev. Sammen med deg utvikler vi en digitaliseringsplan basert på både din egen forretningsstrategi og dine kunders behov.

Leter du etter løsninger for elektronisk fakturering til bedrifter og offentlig sektor via PEPPOL og andre formater for B2B, klikk her.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Enkelt: Du får én leverandør som håndterer alle ønskede kommunikasjonskanaler for å nå dine kunder.

Effektivt: Å distribuere e-fakturaer direkte til norske nettbanker er effektivt både for deg og din kunde.

Moderne plattform: 21grams-plattformen for e-fakturaer til privatpersoner er fullstendig automatisert og ekstremt robust. En kostnadseffektiv, komplett, rask og sikker tjeneste.

 

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.