21grams Logo 21grams
search

E-faktura bedrifter

Send e-faktura til bedrifter og offentlig sektor via PEPPOL.

Kom i gang med e-fakturering til bedrifter eller offentlig sektor. Fakturer dine kunder på den måten de ønsker eller krever, via PEPPOL eller andre formater. Vi på 21grams hjelper deg med det.

Vi er en sertifisert PEPPOL-operatør, noe som betyr at vi produserer og distribuerer e-fakturaer i standardformat til bedrifter og andre mottakere innenfor PEPPOL-nettverket. Selvfølgelig håndterer vi også andre formater som for eksempel norske EHF, svenske Svefaktura, finske Finvoice og danske Nemhandel, alt for å nå maksimal rekkevidde når det gjelder mottakere som kan motta e-fakturaer både i Norge og internasjonalt.

Send e-fakturaer i riktig format til dine kunder.

Du kan alltid kombinere e-faktura via PEPPOL med en eller flere av våre andre digitale tjenester, og dessuten la oss produsere og distribuere dine fysiske brev. Dette er spesielt viktig for deg som har en blandet kundebase. Sammen med deg kan vi utvikle en spesifikk digitaliseringsplan basert på både din egen forretningsstrategi og dine kunders behov.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Enklere: Du kobler deg til, så ordner vi resten. Vi holder styr på oppgraderinger, formatendringer og regelendringer for deg.

Sikrere: Du kan være trygg på at du følger gjeldende lover og markedskrav for e-fakturering til bedrifter og myndigheter. Vi overvåker dette for deg.

Mer effektivt: All digitalisering reduserer kostnader for papir, konvolutter og porto. Du effektiviserer også anskaffelsesprosessene dine.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet.