21grams Logo 21grams
search

Fysiske brev

Et brev betyr så mye.

La oss produsere og sende ut dine fysiske brev. Aldri før har det vært flere kommunikasjonsveier enn nå. Men til tross for den stadig økende digitaliseringen, har det fysiske brevet ikke mistet sin betydning. Tvert imot. Derfor er 21grams her.

De fleste fakturaer og aviser sendes i dag digitalt. Men ikke alle er der ennå. Det er fortsatt mange som foretrekker fysisk post, og det er selvfølgelig også noen som ikke har mulighet til å motta sin post digitalt. Da gjelder fortsatt brev i papir til den fysiske postkassen. Vi hjelper deg med å kombinere dine digitale utsendelser med fysiske brev på best mulig måte. Med 21grams trenger du bare én leverandør for hele prosessen.

Vi hos 21grams tilbyr tjenester for hele det fysiske brevfløyet, fra utskrift og trykk, sortering og adressering til kuvertering, frankering og distribusjon. Dette handler om smart og lokal produksjon og distribusjon av fysiske brev i hele Norden.

Vi håndterer deres fysiske brev i kombinasjon med deres digitale utsendelser.

Vi tilbyr rask og effektiv support, og du trenger alltid bare én integrasjon, uansett hvordan dine utsendelser skal distribueres – fysisk eller digitalt.

Innenfor vårt tilbud om å digitalisere posten kan du kombinere fysiske brev med flere andre tjenester, slik som e-faktura, e-arkiv, e-post og digitale postkasser, på den måten som passer deg og dine kunder best.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Enkelt: Vi forvandler dine underlag, enten du sender raw data eller en PDF, til et pent og lettleselig dokument.

Fleksibelt: Samkuvertering, vedlegg, perforering eller andre tillegg er ingen problem. Vi trykker i farger eller svart-hvitt, på en eller begge sider. Du bestemmer.

Smart: Du betaler en fast pris per brev hvor både porto, papir, konvolutt, utskrift og kuvertering er inkludert. Ingen oppstartsavgifter eller andre skjulte kostnader tilkommer. Prisen baseres på dine spesifikke ønsker.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.