21grams Logo 21grams
search

Digital postkasse

Nå dine kunder der de foretrekker din kommunikasjon.

I dag er det selvfølgelig for de fleste å være tilknyttet en digital postkasse. Enten det gjelder norske Digipost eller svenske postkasser som Kivra og Billo, kan 21grams hjelpe til.

Våre system for distribusjon av kommunikasjon og fakturaer er selvfølgelig integrert med de digitale postkassene, alt for at du skal nå helt frem til dine kunder uavhengig av hva de har valgt. Flere og flere ønsker å samle sin post digitalt, enten det gjelder lønnsslipper, innkallinger, forsikringsbrev, fakturaer eller annen viktig kommunikasjon.

De digitale postkassene er i dag en standardkomponent i vår kanaltilbud.

Vi er kanalnøytrale og kan gi deg objektive råd om hvordan du implementerer en ny kanal. Ofte begynner vi med å sammenligne dine kunderegistre mot de digitale postkassenes mottakerregistre. På den måten får du vite om dine kunder er der eller ikke.

Du kan også tilby dine kunder å betale direkte i den digitale postkassen, noe som blir mer og mer etterspurt. Med noen få klikk og identifisering med BankID er betalingen enkel for dine kunder.

Du kan alltid kombinere de digitale postkassene med våre andre digitale tjenester, og selvfølgelig også la oss produsere og distribuere dine fysiske brev. Sammen utvikler vi en digitaliseringsplan basert på din egen forretningsstrategi og dine kunders behov.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Digitalisering: Å legge til digitale postkasser i dine kommunikasjonskanaler øker raskt din digitaliseringsgrad.

Uavhengighet: 21grams er kanalneutrale og gir deg de rådene du trenger for å velge riktig kanal for riktig dokument og til rett tidspunkt.

Miljøvennlig: Å sende brev digitalt belaster mindre av jordens ressurser.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.