21grams Logo 21grams
search

Betalingsløsninger

Har kunden flere betalingsalternativer, er det større mulighet for at de betaler i tide.

Vi hjelper deg med å optimere løsningen, du øker kontantstrømmen din og får bedre oversikt. ​Vi tilbyr automatisk og kostnadseffektiv distribusjon av eFaktura til nettbanker og mobil.

 

Vipps eFaktura

Enten utsendingene dine er fysiske eller digitale, kan du gi kundene din en mulighet til å betale gjennom Vipps eFaktura

Papirfaktura

Mange foretrekker fremdeles å motta papirfaktura med betalingskvittering for bank. Selvfølgelig kan du kombinere fysiske utsendelser med digitale utsendelser. La kunden bestemme hvor de ønsker å motta fakturaen sin.

eFaktura & PEPPOL (EHF)

Med eFaktura mottar kunden fakturaen direkte i nettbanken. Vi er en sertifisert teknisk distributør (CTD) og kan sende eFaktura til nettbanker og selskaper i hele Norden.

Addoro Payment

Ved å aktivere Addoro Payment opprettes unike betalingssider og lagres sammen med utsendelsen. Dette gir mottakeren en ny mulighet til å betale sin faktura eller donere penger, uavhengig av om betalingen kunngjøres på SMS, epost, fysisk brev eller via «Mine sider». Valgfrihet for kundene – forbedret kontantstrøm for deg.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet