21grams Logo 21grams
search

Papirfaktura

Vi produserer og distribuerer deres papirfakturaer.

Vi produserer og distribuerer deres fakturaer både fysiskt og digitalt. Når du kombinerer våre fakturatjenester, når du alle dine kunder, i den kanalen de foretrekker. Våre tjenester inkluderer selvfølgelig også papirfaktura, slik at du kan fortsette å tilby det til kunder som ennå ikke har en digital plattform.

Selv om mange i dag ønsker sin post og regninger digitalt, er det fremdeles noen som av ulike årsaker foretrekker papirfakturaer. Vi hjelper deg med begge deler.

En papirfaktura blir ekstra brukervennlig og enkel å håndtere hvis den har flere betalingsalternativer. I tillegg til den tradisjonelle innbetalingsblanketten, kan vi legge til muligheten for å betale med Vipps for å ytterligere lette betalingen for dine kunder.

Tilby Vipps på papirfakturaen din og gjør det enklere for kundene dine å betale, og du får raskere betaling.

Sannsynligvis har du flertallet av kundene dine som ønsker sin post og regninger i en digital postkasse eller som e-faktura. Med våre tjenester er det enkelt å nå kundene dine gjennom disse kanalene, men samtidig sende ut papirfakturaer til de som foretrekker det.

Ved å sende ut papirfakturaer og brev til kundenes fysiske postkasser, kan du faktisk skille deg ut i det digitale støyen. Kanskje ønsker du å bruke fakturaen som en bærer av annen viktig informasjon eller som et markedsføringsverktøy? Da kan du benytte anledningen til å inkludere en vedlegg eller annen informasjon i samme konvolutt.

Selvfølgelig kan du kombinere papirfakturaene dine med digitale tjenester og forenkle betalingene for kundene dine. Les gjerne mer om for eksempel e-faktura eller digitale postkasser. Kontakt gjerne en av oss på 21grams så forteller vi mer.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Smart. Dra nytte av fordelene med en tradisjonell, fysisk kanal og legg til Vipps som betalingsalternativ.

Effektivt. Dine kunder kan betale direkte, og du får raskere betaling.

Fleksibelt. Kombiner fysiske og digitale kanaler for dine utsendelser slik at dine kunder får kommunikasjonen der de ønsker den.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.