21grams Logo 21grams
search

Mobil betaling

Tilby dine kunder og givere muligheten til å betale raskt og mobilt, uavhengig av kommunikasjonskanal.

Mobil betaling er en tjeneste der vi oppretter en betalingslenke eller QR-kode som sendes ut via SMS, e-post eller i fysiske brev til dine kunder og givere. Med mobilen fortsatt i mottakerens hånd er det større sjanse for at betalingen faktisk gjennomføres umiddelbart.

Dette er en tjeneste som passer spesielt godt for veldedige organisasjoner der man raskt og effektivt trenger å samle inn gaver. Men ikke bare det, vi har også sett svært vellykkede resultater av å bruke det for betalingspåminnelser og andre typer betalinger.

Flere og flere bruker mobilen til å betale. Det går raskt og enkelt, man slipper å vente på en regning eller logge seg inn på datamaskinen. Alt skjer øyeblikkelig, og pengene er hos mottakeren umiddelbart.

Innen tjenesten Mobil betaling oppretter vi en snarvei til betalingen, som en lenke eller en QR-kode. Vi tar også hånd om hele distribusjonen i den kanalen som passer best for formålet, SMS, e-post eller fysisk brev. Lenken fører til vår betalingsside, der du kan velge å presentere ulike betalingsmåter, som Vipps, bankoverføring eller digitalt avtalegiro.

Når du ønsker å minne om betalinger eller samle inn gaver, kan du nå ut til dine kunder og givere raskt og effektivt.

21grams hjelper mange giverorganisasjoner med å samle inn penger til sitt viktige arbeid. Her kan muligheten til å tilby Mobil betaling utgjøre en stor forskjell. Giveren kan handle direkte via en SMS, e-post eller et fysisk innsamlingsbrev. Derfra er gaven bare noen få klikk unna. I tillegg havner gavene på organisasjonens konto med en gang og gjør umiddelbar nytte.

Selvfølgelig kan du kombinere Mobil betaling med flere av våre andre tjenester. Les gjerne mer om for eksempel papirfaktura, e-faktura eller digitale postkasser. Ta gjerne kontakt med en av oss på 21grams, så forteller vi mer. Å velge riktig kanal til rett tid og med riktig budskap er i dag viktigere enn noen gang.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Effektivt. Ved hjelp av Mobil betaling øker du konverteringsgraden.

Raskt. Pengene kommer inn på kontoen direkte, noe som er bra for kontantstrømmen og giverorganisasjonen.

Enkelt. Å betale med mobilen er brukervennlig og enkelt.

 

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.