21grams Logo 21grams
search

E-arkiv

Et lett tilgjengelig arkiv for dine kundedokumenter.

Lagre alle deres digitale kunddokumenter, slik som fakturaer og andre underlag, i et eget e-arkiv. Lett tilgjengelig etter dine ønsker for kundeservice, økonomi eller andre avdelinger som raskt trenger tilgang til dokumentene digitalt.

Å opprette og etablere et effektivt, sikkert og lett tilgjengelig arkiv kan være ganske krevende. I det minste hvis du har behov for kontinuerlig tilgang til fakturaer eller andre kundedokumenter. Vi på 21grams hjelper deg med å opprette et e-arkiv, helt i tråd med dine ønsker om hva du vil lagre og hvor lenge.

Du velger hva dere ønsker å lagre og hvordan ditt e-arkiv skal være søkbart. Det kan inneholde fakturaer, avtaler, ordresedler eller andre viktige kundedokumenter.

Du får tilgang til arkivet via et moderne webgrensesnitt eller integrasjon via API hvis du ønsker å arbeide videre i deres eget grensesnitt. Du kan også velge å lagre tilleggsinformasjon, som for eksempel informasjon om hvordan en bestemt faktura har blitt distribuert, fysisk eller digitalt gjennom ulike kanaler. Selvfølgelig oppfyller vi alle krav til lagring og arkivering når det gjelder sikkerhet og regnskapsmessige krav.

Ta kontakt med oss på 21grams hvis du ønsker å vite mer om hvordan vi kan opprette deres e-arkiv. Vi forteller selvfølgelig også gjerne mer om hvordan du kan kombinere det med flere av våre tjenester, for eksempel e-faktura, fysiske brev, e-post og digitale postkasser.

Tre gode grunner til å velge 21grams

Tilgjengelig. E-arkivet er uavhengig plattform, nettbasert og du finner raskt og enkelt en faktura eller et dokument som er sendt til din kunde.

Fleksibelt. Integrer dine eksisterende systemer via API for tilgang til arkivet – eller arbeid mot et moderne webgrensesnitt som vi setter opp for deg.

Sikkert. Du bestemmer regelverket for hvilke av dine interne avdelinger som trenger tilgang til e-arkivet for å få tilgang til viktig kundeinformasjon.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt.