21grams Logo 21grams
search

Bislab

21grams håndterer Bislabs distribusjon av gjenpartsbrev ved kredittvurdering og varslinger av nye betalingsanmerkninger.

Bislab er en innovativ aktør innen kredittvurdering og intelligente algoritmer. Selskapets målsetning er å sette en ny standard i bransjen og være det naturlige førstevalget for norske selskaper ved å tilby markedets beste tjenester innen kredittvurdering og smarte dataprodukter.

For å levere sine standardprodukter er fysisk distribusjon av gjenpartsbrev ved kredittvurdering og varslinger av nye betalingsanmerkninger en viktig kompontent. Bislab har siden november 2023 brukt 21grams, sammen med Digipost, som distribusjons- og logistikkpartner.

«Vi er svært fornøyd med vårt samarbeid med 21grams. De har et innovativt distribusjonssystem som det var enkelt å koble seg til og få en oversikt i, og har vært en god sparringspartner ved behov. Vi ser frem til forsettelsen, og vil fremover utvide samarbeide med flere produkter.»
Ole Kristian Haug, COO i Bislab

Bislab fikk høre om 21grams gjennom kunder som hadde gode erfaringer og tillit, og tok første kontakt i oktober 2023. Etter en gjennomgang av behov og omfang ble det inngått en avtale kort tid etterpå, og implementeringen startet.

Ole Kristian Haug opplevde at det var en enkel prosess å komme i gang med støtte fra 21grams i løpet av denne perioden. Morten Holterhuset, selger hos 21grams i Norge, var sammen med sine kolleger tilgjengelig gjennom hele oppstarten.

«Det er alltid hyggelig å møte nye kunder der vi tydelig kan se at vi kan tilføre noe for å lette deres arbeid.»
Morten Holterhuset, selger 21grams

Om 21grams
21grams hjelper virksomheter med fysisk post og digitale betalingsløsninger. Alt fra kontorpost til store forsendelser, selvfølgelig med tilgang til alle posttilbydere i Norden

Om Bislab
Bislab er en innovativ aktør innen forretningsdata og kredittvurdering. Bislab er API first og tilbyr en rekke standardiserte kredittvurderingsprodukter i tillegg til å utvikle skreddersydde løsninger for organisasjoner med komplekse systemer og prosesser.

Vil du vite mer om hvordan vi har jobbet med Bislab?

Ta kontakt med oss for å høre om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere din kommunikasjon.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet