21grams Logo 21grams
search

Bransjefrokost 29. mai, tema: PostSort

Velkommen til 21 Grams bransjefrokost 29.05.2018!

Vår rolle
21 Grams sin rolle er å tilby teknikk, prosesstøtte og portoavtaler slik at du enkelt skal kunne utnytte alle mulighetene i det norske markedet for brevpost.

Hva betyr det for deg?

Sortering uten begrensning

PostSort er i dag tilrettelagt for sortering til alle posttilbydere i Norden. Med et enkelt, velkjent brukergrensesnitt får du jobben gjort riktig.

Porto til innkjøpspris.

Når du portooptimerer i PostSort har du mulighet til å kjøpe porto til innkjøpspris for distribusjon med helthjem Mediapost og Norpost Distribusjon. PostSort er integrert med posttilbydernes IT-systemer, som sikrer kvalitet og enkelhet i alle ledd.
Ved portooptimering får du presentert en rapport som gir deg grunnlaget du trenger for å kunne tilby dine kunder porto til markedets beste priser. En vinn-vinn!

Support

Vi vil gjerne hjelpe deg, enten du har behov for teknisk eller praktisk hjelp. Stadig flere bruker oss også som en sparringspartner og rådgiver i sine kundeprosesser.

Kom og lær mer om hvordan du kan utnytte potensialet i PostSort og alle mulighetene i det norske markedet for brevpost:

  • Smart bruk og generelle brukertips
  • Hvordan og hvorfor portooptimere
  • Nytt i PostSort
  • Videre utvikling, dine innspill

Målgruppe:

  • Nye og eksisterende brukere av PostSort
  • Alle som er nysgjerige på å få vite mer om mulighetene i markedet for brevpost ved å bruke PostSort

Du vil få en unik mulighet til å stille spørsmål, dele erfaringer og bidra til den videre utviklingen av PostSort. Vår målsetting er at du skal kjenne all relevant funksjonalitet i PostSort slik at du får jobben gjort riktig, sikkert og raskt!

Velkommen til bransjefrokost tirsdag 29. mai!
Deltagelse er gratis.