21grams Logo 21grams
search

Operations Manager – TILLSATT

Nå søker vi en Operations Manager til 21 Grams i Oslo!
Er du den vi søker?

Får du energi av å jobbe i et miljø i utvikling? Trives du i en rolle der du får gi førsteklasses service til både kollegaer og kunder? Drives du av å jobbe selvstendig der du forventes å bistå proaktivt med både å utforme og utføre dine arbeidsoppgaver? Da er rollen som Operations Manager hos 21 Grams noe for deg!

Arbeidsbeskrivelse

Vår Operations Manager vil være vår støttespiller og koordinator i både interne og eksterne prosesser, sikre arbeidsflyt og bidra aktivt til å styrke relasjonene med dine kollegaer og våre kunder. Arbeidsoppgavene vil bestå av både ad-hoc oppgaver og prosjektarbeid innen administrasjon, marked og salg:

  • Ansvar for administrative oppgaver
  • Ansvar for teknisk og praktisk support til samarbeidspartnere ved installasjon og bruk av våre applikasjoner
  • Ansvar for å koordinere ordre i nær dialog med både kunder og samarbeidspartnere
  • Ansvar for å arrangere og avholde kurs for samarbeidspartnere
  • Yte salgsstøtte, utarbeide tilbud og bistå med å kvalitetssikre leveranser
  • Bistå i arbeidet med profilering og markedsføring av selskapets teknologi og tjenester
  • Delta aktivt i utformingen og utviklingen av det norske selskapet

Noe reisevirksomhet må påregnes.

Din profil

Vi er et IT-selskap og derfor er teknisk nysgjerrighet din styrke for å trives i rollen. Har du erfaring fra distribusjon og/eller logistikk vil du ha en god plattform du kan utvikle videre hos oss.

Mye av din hverdag vil bestå i å kommunisere med andre, enten det er internt eller eksternt. Derfor er din evne til å kommunisere på en god måte noe vi vil vektlegge. Det er derfor også viktig for oss at du snakker flytende norsk.

Vi er foreløpig et lite miljø i Oslo. Derfor er det viktig at du trives med å løse dine oppgaver like så godt selvstendig som i samarbeid med dine kollegaer. Og, du må trives med en hverdag som vil være i stadig endring og utvikling.

Om oss

21 Grams ble etablert i Sverige i 2004 og har hovedkontor i Stockholm. Vi er et IT-selskap som tilbyr teknologi og tjenester for fysisk og digital distribusjon av dokumenter innen privat og offentlig sektor i Norden.

Selskapet har siden etableringen hatt en kontinuerlig vekst og 21 Grams håndterer i dag annet hvert brev og hver fjerde elektroniske faktura til internettbanker i Sverige. I fjor omsatte selskapet for totalt ca 600 millioner og har 60 ansatte. De neste årene forventes det en fortsatt solid vekst, ikke minst i Norge etter at det norske selskapet ble etablert i Oslo i 2017. Utviklingen er drevet av en økende etterspørsel etter helhetsløsninger for kostnadseffektiv fysisk distribusjon av post, samt ulike digitale distribusjonskanaler.

I Oslo er vi i dag to ansatte. Hos 21 Grams er vi først og fremst opptatt av å ivareta hverandre, våre samarbeidspartnere og våre kunder. Vi jobber daglig i tett dialog med våre svenske og danske kollegaer i vårt arbeid med å utvikle virksomheten i Norge.

21 Grams over 1000 kunder består av aktører innen alle bransjer som blant annet bank/finans, eiendom, retail og veldedighet. Noen av våre kunder er Google, Viasat, BMW, Lindorff, DNB, Shell og UNICEF.

Annet

Heltidsstilling for fast ansettelse.

 

2018.10.30: Stillingen er besatt.