21grams Logo 21grams
search

Porto utenlands

Selv om forsendelser til utlandet står for en mindre del av dine utsendelser, kan besparelsene være store. Det finnes mange alternativer til Bring.

Det er ikke bare på hjemmebane Posten har konkurrenter. Det fins nå et antall utenlandske postilbydere som distribuerer brev fra Norge til resten av verden. 21grams har avtale med et flertal av dem. Det betyr at vi kan tilby en lavere porto til utlandet enn det du betaler i dag.

”I enkelte tilfeller kan du oppnå besparelser på opptil 70 prosent.”

I enkelte tilfeller kan du oppnå besparelser på opptil 70 prosent, avhengig av hvilket land du vil sende brev til. Har du behov for å få posten din frem til mottaker veldig raskt? Ikke noe problem, flere av våre samarbeidspartnere har direkteflyvninger hver dag.

Vårt tilbud om enklere og rimeligere porto omfatter, i tillegg til porto til utlandet, porto innenlands, portooptimering samt en c/o-tjeneste som forenkler din portoadministrasjon.

Fire gode grunner til å velge 21grams

Fleksibelt. Vi skreddersyr vårt tilbud ut i fra dine ønsker. Kanskje behøver du en leveranse som skal raskt frem eller du vil sende en adressert reklame til flere land.

Raskt. Flere av våre samarbeidspartnere tilbyr daglige direkteflyvninger fra Norden.

Sikkert. I vårt tilbud inngår alltid produksjonsledelse og henting av posten hos den tredjepart du benytter.

Rimelig. Konkurransen er stor mellom de ulike posttilbyderne og prisene kan utgjøre betydelige forskjeller. Det betyr at vi kan tilby besparelse på opp til 70 % sammenlignet med standard priser.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet