21grams Logo 21grams
search

Ropo Capital inngår et langsiktig partnerskap med 21grams, KGM og Bypost.

Felles produksjon vil gi felles innkjøpsfordeler i flere deler og sikrer fortsatt god konkurranseevne for alle parter i samarbeidet.

21grams og Ropo Capital innleder et strategisk samarbeid om produksjon og distribusjon av Ropos Capitals utgående dokumentflyter, både fysisk og digitalt.

Samarbeidet betyr at 21 grams vil levere all utgående distribusjon for Ropo Capital i Sverige og Norge, inkludert e-fakturaer til internettbank. Trykkerivirksomheten vil samtidig bli overtatt av KGM i Sverige og Bypost i Norge, inkludert alle produksjonsmedarbeidere, lokaler og maskiner.

“For å kunne tilby de beste tjenestene, må vi kontinuerlig utvikle oss i takt med kundenes behov. Et viktig skritt i dette er å fortsette å utvikle tilbudet vårt på trykk. For å gjøre dette har vi valgt å samarbeide med eksterne partnere, hvis fokus og kjernevirksomhet nettopp er trykk og distribusjon, sier Ropo Capital Groups administrerende direktør Rickard Westlund.

“Vi gleder oss veldig til partnerskapet og til å skape et samarbeid sammen der vi utnytter både kompetanse og erfaring samtidig som vi sikrer fortsatt god kvalitet. Vi ser også frem til et langsiktig samarbeid der vi i fellesskap kan lage nye løsninger avslutter Westlund.

“For 21grams passer samarbeidet veldig godt inn i vår ambisjon om å vokse virksomheten i Norden, med våre nye eiere Unifiedpost bak. Felles produksjon vil gi felles innkjøpsfordeler i flere deler og sikre fortsatt god konkurranseevne for alle parter i samarbeidet. Sammen skal vi for eksempel håndtere mer enn hver tredje
e-faktura til nettbank i Sverige. For våre printpartnere KGM og Bypost har det også vært sentralt å kunne overta eksisterende personale og ekspertise i overgangen sier Stefan Blomqvist, administrerende direktør i 21grams.

Selve tjenesten vil fortsatt bli levert av Ropo Capital, noe som betyr at endringen ikke vil påvirke deres eksisterende kunder.

Overgangen for trykkerivirksomheten vil skje i begynnelsen av oktober og for
e-faktura fram til årsskiftet

Om 21grams
Svenska 21grams ble grunnlagt i 2004 og tilbyr smarte kommunikasjonsløsninger fysisk og digitalt i Norden. Siden 2021 har den vært en del av Unifiedpost Group, en børsnotert europeisk fintech – leverandør, med virksomhet i 26 land. Selskapet tilbyr avansert dokumenthåndtering, optimalisering av porto, elektronisk distribusjon og lagring av fakturaer, samt betalingsløsninger. I 2020 omsatte selskapet for cirka 800 millioner svenske kroner og 75 ansatte. 21grams kunder inkluderer Tele2, Google, Villaägarna, Collectum, Länsförsäkringar og Shell. Mer informasjon er tilgjengelig på www.21grams.se.

Om Ropo Capital
Ropo Capital er markedsleder innen fakturahåndtering i Finland og dekker hele verdikjeden for fakturas livssyklus fra distribusjon og ledelse til purringer og inkasso. Ved å tenke nytt, sette nye standarder og en egenutviklet teknisk plattform, skapes verdi for klienter og deres kunder i form av styrket kundeforhold og bedre økonomiske resultater. Ropo Capital har rundt 400 ansatte spesialister i Finland, Sverige og Norge med mer enn 10 000 kunder. Totalt leverer Ropo Capital over 170 millioner fakturaer og andre dokumenter årlig. I 2020 kjøpte Ropo Capital finske Posti Groups * informasjonslogistikkvirksomhet i Sverige og Norge.

* Posti Group het tidligere Itella og Opus Capital.

For ytterligere informasjon kontakt

Stefan Blomqvist
VD, 21grams
Telefon +46 76808 21 21
Send e -post til stefan.blomqvist@21grams.com

Morten Holterhuset
Representant 21grams AS
Telefon +47 485 96 653
Send e – post til morten.holterhuset@21grams.com

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet