21grams Logo 21grams
search

Selger - Oslo - ANSATT

21grams vokser i Norge og søker nå etter en dyktig og engasjert Selger som ønsker å jobbe i en voksende bedrift,  hvor egne initiativ og leveranser har direkte innvirkning på bedriftens utvikling og resultater.

Om tjenesten

Vi søker Selger for utvikling av både eksisterende og nye kunder innenfor vårt forretningsområde Multikanal, hvor vi tilbyr tjenester for print/porto, e-faktura, Vipps og Digipost mm.

Rollen omfatter kundedialog og koordinering av interne ressurser for forhåndssalg, prosjekter og support.

Kontoret ligger utenfor Oslo hvor vi sitter sammen med våre samarbeidspartnere RoPo Capital og Bypost.

Dette er 21 grams

21grams har vært en del av den børsnoterte europeiske gruppen Unifiedpost Group siden 2021.

Selskapet leverer tjenester som effektiviserer og forenkler bedrifters fysiske og digitale brev og fakturautsendelser.  21grams har noen av Sveriges største og mest kjente selskaper og myndigheter som kunder. Omsetningen i selskapet er på ca SEK 800 millioner med god vekst i alle forretningsområder.

21grams tjenester og produkter inkluderer den prisbelønte postoptimaliseringstjenesten iSort og den skybaserte dokumentplattformen Addoro.

I dag er 21grams like mye et teknologiselskap som en pålitelig og kostnadseffektiv distributør av fysiske brev. 21grams tilbyr smart og enkel kommunikasjon, uansett kanal, slik at kundene får riktig informasjon på rett sted og ikke minst på den måten de ønsker. Fysisk og digitalt i hele Norden.

Du blir tilbudt

 • Jobbe i en bedrift med fokus på smart kommunikasjon uavhengig av kanal
 • En spennende arbeidsplass hvor du gis gode muligheter til å utvikle deg i rollen din
 • Lønn med både fast og variabel prestasjonsbasert del.
 • God pensjonsordning
 • Mulighet for en årlig bonus
 • Mulighet for firmabil

Oppgaver

Som Selger vil du både måtte jobbe med eksisterende og nye kunder.

Du vil for eksempel:

 • Koordinering av kundedialog
 • Prising og lønnsomhetsberegning
 • Forhandling av nye avtaler eller nye prosjekter

Stillingen passer for deg som ønsker å starte i en bedrift hvor det er gode muligheter for å utvikle seg videre.

21grams ønsker å investere i deg i din rolle og på sikt vil du få nye spennende oppgaver.

Vi ser etter deg som

Har jobbet i IT eller postbransjen eller lignende tidligere da du vil komme raskere inn i denne tjenesten og forstå hele prosessen.

I denne rekrutteringsprosessen legger vi stor vekt på dine personlige egenskaper. Det viktigste er at du er interessert og drevet av å lære mer om systemene.

Du er grundig og har god kvalitet i de administrative delene. Som person er du fleksibel og opprettholder ro og fokus i øyeblikk når det er høyt tempo. Du er analytisk, utholdende og jobber proaktivt der du tar egne initiativ for å løse problemene som oppstår.

Du bør ha god prioriteringsevne og øye for detaljer med evne til å koordinere, både overfor dine kollegaer men også overfor leverandører.

Kjappe fakta

 • Søknadsfrist 31.01.2022
 • Omfang: Heltid, innledende prøvetid 6 måneder
 • Lønn: Etter avtale
 • Sted: Oslo

Om selskapet
21grams ble grunnlagt i 2004 og er et svensk IT -selskap som tilbyr teknologi og tjenester for fysisk og digital distribusjon av dokumenter til selskaper og myndigheter i Norden. I 2020 omsatte selskapet for mer enn 800 millioner svenske kroner og har 80 ansatte. Selskapet har hovedkontor i Stockholm.

21grams har vært i sterk vekst siden starten, og 21grams produkter og tjenester håndterer idag blant annet adressert brev og hver fjerde elektroniske faktura til nettbank i Sverige. I dag møter 21grams stor etterspørsel fra nye og eksisterende kunder etter ulike digitale distribusjons- og betalingstjenester i Norge.

Vil du at vi skal kontakte deg?