21grams Logo 21grams
search

Om selskapet

Post optimised for future business

21grams ble grunnlagt i 2004, i kjølevannet av det avregulerte postmarkedet utfordret vi bransjen med noe vi kalte «portooptimalisering» – kostnadseffektive portoløsninger for selskaper. I dag er vi bransjens ledende teknologiselskap, og den største aktøren for distribusjon av både analog og digital post, samt kommunikasjon og betalinger. 

Vi optimerer

Det som en gang startet med å optimere portokostnader, har i dag utviklet seg til å handle like mye om å digitalisere kommunikasjon, distribusjonskanaler, budskap og betalinger. Alltid med fokus på mottakervennlig kommunikasjon – som betyr å sikre at kunder mottar fakturaer, brev, brev fra myndigheter, kontoutskrifter med mer på den måten de foretrekker.

Vi veileder

Postmarkedet er et komplekst marked som stadig endres og det er lett å gå seg vill blant aktører, lover og nye tjenester. Som bransjens ledende teknologiselskap har vi både kunnskap og erfaring som kreves for at våre kunder skal være i forkant av den digitale utviklingen.

Fornøyde kunder er vår belønning

Vi har blitt tildelt Gazelle of the Year -prisen av Dagens industri Magazine, og har blitt tildelt en rekke andre priser. Men den fineste prisen er at mange av våre kunder har vært med oss fra oppstarten i 2004. Dette får oss til å forsette med å utfordre og føre utvikling fremover i et marked som er relativt nytt, gitt at det tidligere var monopolisert. De langvarige kundeforholdene gjør også at vi tør påstå at vi har kontroll på kundenes virksomhet og at komplekse miljøer og store volum betyr utfordringer. Vi bygger kontinuerlig opp vår kunnskap om våre kunder, og deres preferanser og behov. Det er ikke bare vi som optimerer kundenes virksomhet, kundene optimerer oss også til å bli den beste og mest effektive forretningspartneren.

Det skal lønne seg å bruke oss

Det å tilby kostnadseffektiv kommunikasjon er for oss en kontinuerlig utfordring. Hvordan hjelper vi deg best med å få struktur på din distribusjon, hvordan kan vi møte akkurat dine behov for alt i fra effektiv håndtering av kundedata til å være din sparringspartner innen valg av ulike digitale tjenester? Det skal lønne seg å bruke 21grams, uansett om det gjelder besparelser på porto eller utvikling av prosesser i din distribusjon.Vi tilbyr et stort nettverk av ulike distributører, både i Norge, Norden og internasjonalt, fysisk og digitalt.

Som kunde havner du i godt selskap
Blant våre kunder er Google, Viasat, Skatteverket, Länsförsäkringar og Shell. 21grams eies av grunderne, ansatte, private investorer og investeringsselskapetPriveq.

21grams
Post. Optimized.

21grams AS organisasjonsnummer:
919 043 903