21grams Logo 21grams
search

Om selskapet

Post optimized for future business.

Om 21grams.

21grams ble grunnlagt i 2004 i Sverige etter at det statlige Posten hadde blitt deregulert. På det nye, konkurranseutsatte markedet utfordret vi bransjen med noe vi kalte «porto-optimalisering» – kostnadseffektive portoløsninger for bedrifter. I takt med den økende digitaliseringen er vi i dag et av bransjens ledende teknologiselskaper og den nest største aktøren innen distribusjon av både analog og digital post, samt kommunikasjon og betalinger.

Vi optimaliserer
Det som en gang begynte med å optimalisere portokostnader har i dag utviklet seg til å handle like mye om å optimalisere distribusjonskanaler, meldinger og betalinger. Alltid med fokus på mottakervennlig kommunikasjon – det vil si å sørge for at folk får fakturaer, brev fra myndigheter, kontoutskrifter og kommunikasjon på den måten de foretrekker.

Norsk marked
I 2017 ble det norske selskapet 21grams AS etablert for å også her kunne tilby tjenester for smart kommunikasjon i flere kanaler.

Samme år ble også det svenske selskapet Addoro kjøpt opp av 21grams. Addoro tilbyr en selvbetjeningstjeneste for distribusjon av kommunikasjon i flere valgfrie kanaler. Denne multikanaltjenesten brukes nå av mange av våre norske kunder.

Fornøyde kunder er vår belønning
Vi har blitt tildelt prisen «Årets Gasell» av den svenske avisen Dagens Industri og har blitt belønnet med en rekke andre priser. Men, den fineste prisen er at mange av kundene våre har vært med oss helt siden starten i 2004.

Dette driver oss til å fortsette å ønske å utfordre og føre utviklingen fremover på et skiftende marked. Våre kunder optimaliserer også oss for å bli den beste og mest effektive forretningspartneren mulig.

Smart kommunikasjon
Å oppnå kostnadseffektiv kommunikasjon er en kontinuerlig utfordring. Hvordan kan vi som leverandør best hjelpe deg med å strukturere distribusjonen din, hvordan kan vi imøtekomme dine spesifikke behov, alt fra effektiv håndtering av kundedata til å være din støttespiller når du velger ulike e-tjenester?

21grams eies av Unifiedpost Group
Siden januar 2021 har 21grams vært en del av den belgiske Unifiedpost Group-konsernet. Konsernets mål er å være den ledende leverandøren av skybaserte tjenester for små og mellomstore bedrifter innenfor forretningsdokument-, identitets- og betalingsløsninger.

 

21grams
Post. Optimized.

21grams AS organisasjonsnummer:
919 043 903