21grams Logo 21grams
search

Senior Supporttekniker

Har du stor interesse for teknologi, erfaring fra support og ønsker å jobbe i et internasjonalt selskap med gode interne utviklingsmuligheter? Er du også analytisk anlagt og ønsker å jobbe i en bred og variert rolle? Vi søker nå etter støttepersonell for et voksende 21grams i Oslo.

Om selskapet
21grams er et av Nordens raskest voksende selskaper med fokus på datahåndtering og digitalisering av dokumentdistribusjon. I Sverige produserer vi omtrent en tredjedel av alle e-fakturaer til nettbanker. Programvaren vår optimerer nesten alle andre fysiske brev som sendes ut i Sverige.

Nå ønsker vi å bygge opp vår norske virksomhet i Oslo, hvor vi nettopp har signert en ny stor avtale med stort volum.

Oppgaver
I rollen som Senior Supporttekniker og 2. linje har du ansvar for komplekse og avanserte saker parallelt med fokus på analyse og gransking av filer og systemer.

Du jobber tett på 1.linje support som tar seg av inngående og utgående kontakter med 21grams kunder. Dere er i fellesskap ansvarlig for å levere en tjeneste av høy kvalitet til bedriftens kunder. Du har et daglig ansvar for å følge opp saker internt og med samarbeidspartnere slik at saker løses i henhold til eksisterende SLAer. I tillegg jobber du med brukerstøtte av den skybaserte plattformen for kommunikasjon og fakturering, Addoro.

Videre ser vi gjerne søkere med naturlig evne til å kontinuerlig forbedre rutiner og prosesser da det er en viktig del av arbeidet. Du er en del av et lite team lokalt i Oslo men har også kollegaer sentralt i Stockholm og Gøteborg. Stillingen passer for deg som ønsker å starte i en bedrift hvor det er gode utviklingsmuligheter og hvor det er mulighet for gradvis å kombinere støtterollen med andre innenfor bedriftens interessante oppgaver.

Utdanning, erfaring og personlige egenskaper

  • Erfaring fra en rolle som teknisk support eller lignende, gjerne innen utskrift eller informasjonslogistikk.
  • Erfaring med filstandarder som XML, AFP, PDF, Peppol, EHF mm.
  • Kunnskap om enklere scriptprogrammering
  • Behersker norsk og engelsk flytende
  • Meriterende kunnskap
  • Forståelse og kunnskap om E-faktura nettbank (Nets), B2B fakturering, digitale postkasser, Vipps og PSD2 betalinger.
  • Erfaring fra industrisystemer som A2A, Minivan og Inspire er også en fordel.

Søk på jobben ved å sende din CV og personlige brev til morten.holterhuset@21grams.com. Merk søknaden din «Senior Supporttekniker».

Annen informasjon

  • Start: Etter avtale
  • Sted: Oslo, Norge
  • Lønn: Etter avtale

 

Vil du at vi skal kontakte deg?