21grams Logo 21grams
search

Sign, Print & Pack Norway 2018

Bransjens største messe og møtested

Sign, Print & Pack bygger på det suksessrike Sign&Print, som har kjørt i mer enn 20 år.

Dato: 19-20. september 2018
Sted: X Meeting Point Norway, Hellerudsletta

Inspirasjon: Sign, Print & Pack er rammen for møtestedet hvor bransjens involverte parter kan se og høre nyheter. Både de mer tekniske og de mer kreative samt ikke minst forretningsmuligheter. Og det er stedet hvor det kan nettverkes. Med kolleger, med konkurrenter, med fagfolk, med leverandører og med kunder.

Utbytte: Alt det nye og alt det som bare virker kan oppleves på Sign, Print & Pack. Alle besøkende som kommer med et åpent sinn går hjem med nye ideer til morgendagens løsninger – og en utvikling av virksomheten og bunnlinjen.

Nyheter: Har du ikke hatt tid til å besøke Interpack, Fespa eller f.eks. Drupa, så har Sign, Print & Pack de siste nyhetene. Sikkert ingen verdenspremierer, men flere Norgespremierer du kan se frem til å oppleve.

For program og påmelding: klikk her

Grafkom holder sitt første Oslo-event 19. september i forbindelse med messen!

Dato: 19. september 2018
Sted: Sign, Print & Pack, X Meeting Point Norway

Seminaret holdes i den splitter nye konferanseavdelingen på X Meeting Point. Det blir presentasjoner som er høyinteressante for alle med en interesse i grafisk bransje. Etter seminaret blir det mingel og mat/drikke. Seminaret er åpent for alle!

Stefan Blomqvist, CEO 21 Grams, er blant talerne med tema: “Når posten reduserer sin postutlevering i Norge har du fortsatt andre, nye muligheter”

For program og påmelding: klikk her