21grams Logo 21grams
search

21 Grams utvider tilbudet i Norge

21 Grams utvider tilbudet i Norge med støtte for
helthjem Mediapost.

21 Grams slipper nå nye versjoner av sorteringsprogramvarene PostSort og Winjet. I tillegg til at programvaren støtter posttilbyderne Posten Norge og Norpost Distribusjon, blir det nå mulig også å velge og produsere for distribusjonsnettet til helthjem Mediapost.

Med 21 Grams sin ambisjon om å tilby postkunder flere alternativer for portokjøp og styrke den nye konkurransen som finnes på postmarkedet, er det ekstra spennende å kunne tilby helthjem Mediapost som et alternativ for postale forsendelser i Norge. Med en husholdningsdekning på 85 % blir det et solid og kostnadseffektivt alternativ til Posten Norge og deres posttjenester.

Etter den nylige innførte avreguleringen av post i Norge, skjer det store strukturelle endringer i det norske markedet og etterspørselen øker rundt nye postale alternativer. For kunden innebærer de nye alternativene flere muligheter for å redusere portokostnadene.

21 Grams rolle er å tilby teknikk, prosesstøtte og portoavtaler til kundene og ferdiggjørere, slik at de enkelt kan benytte de nye distribusjonsalternativene.

Helt siden starten i 2004 har 21 Grams bidratt til lavere porto for nordiske brevkunder.

«Etterspørselen på kostnadseffektive nordiske postale løsninger gjør at samarbeidet med helthjem Mediapost blir et viktig steg i vår nordiske satsning», sier Stefan Blomquist, VD hos 21 Grams AB.

«For helthjem Mediapost er samarbeidet med 21 Grams viktig både for at alle ferdiggjørere i Norge og i utlandet skal få tilgang til vårt distribusjonsnett, og for at de skal kunne selge våre tjenester som en del av sine egne tjenester», sier Per Iversen, adm.dir. helthjem Mediapost AS.

 

For mer informasjon kontakt:

Stefan Blomqvist, VD, 21 Grams AB
Telefon: +46 76 808 21 21
E-post: stefan.blomqvist@21grams.com

Per Iversen, Adm.dir., helthjem Mediapost AS
Telefon +47 908 57 146
E-post: per.iversen@helthjem.no

 

Om 21 Grams

21 Grams ble grunnlagt 2004 og er en svensk tjenesteleverandør som tilbyr smarte postløsninger til virksomheter med store eller mellomstore brevvolum, såkalt postalt management.

21 Grams tilbyr et nettverk av ulike posttilbydere både i Norden og internasjonalt. Vårt formål er å gi besparelser på porto, enkelhet i hele postprosessen samtidig som vi sikrer kontroll og kvalitet.
I 2016 omsatte selskapet for 650 millioner svenske kroner og har nå ca. 55 ansatte i Stockholm, Oslo og København.

21grams.no

 

Om helthjem Mediapost

helthjem er Schibsted, Amedia, og Polaris sitt landsdekkende distribusjonsnett. helthjem når de fleste norske hjem og leverer daglig inntil 2 millioner produkter: magasiner, aviser, bøker, brev, og småpakker.

helthjem nettverket har gjennom 250 år videreutviklet og tilpasset rutiner og teknologi for levering helt hjem.

helthjem tilbyr rask og effektiv levering til over 85 prosent av Norges husstander, seks dager i uken. I enkelte områder i sentrale strøk distribuerer de også levering på søndager.

helthjem.no