21grams Logo 21grams
search

Supporttekniker

Har du stor interesse for teknologi, erfaring fra support og ønsker å jobbe i et internasjonalt selskap med gode interne utviklingsmuligheter? Er du også analytisk anlagt og ønsker å jobbe i en bred og variert rolle?

Vi søker nå etter støttepersonell for et voksende 21grams i Oslo.

 

Om selskapet
21grams er et av Nordens raskest voksende selskaper med fokus på datahåndtering og digitalisering av dokumentdistribusjon. I Sverige produserer vi omtrent en tredjedel av alle e-fakturaer til nettbanker. Programvaren vår optimerer nesten alle andre fysiske brev som sendes ut i Sverige.

Nå ønsker vi å bygge opp vår norske virksomhet i Oslo, hvor vi nettopp har signert en ny stor avtale med stort volum. I dag er vi ca 90 ansatte i Norden og siden 2021 er selskapet en del av det børsnoterte europeiske konsernet Unifiedpost Group.

21grams er et selskap med sjel. Selskapet har vokst både gjennom organisk vekst og gjennom oppkjøp hvor flere av grunnleggerne av de opprinnelige selskapene forblir i selskapet.

Oppgaver
I rollen som støttemedarbeider har du ansvar for flere oppgaver parallelt. En vellykket støttemedarbeider hos 21grams har evnen til å samarbeide og koordinere både interne og eksterne ressurser med partnere og leverandører.

Du vil ha et daglig ansvar for å følge opp produksjonen internt og med samarbeidspartnere slik at de følger fastsatte retningslinjer. Du vil også jobbe med brukerstøtte av den skybaserte plattformen for dokumenthåndtering, Addoro. Videre ser vi gjerne søkere med naturlig evne til å kontinuerlig forbedre rutiner og prosesser da det er en viktig del av arbeidet.

Utdanning, erfaring og personlige egenskaper

  • Erfaring fra en rolle som teknisk support eller lignende, gjerne innen utskrift eller informasjonslogistikk.
  • Erfaring med filstandarder som XML, AFP, PDF, Peppol, EHF mm.
  • Behersker norsk og engelsk flytende

Meriterende kunnskap

  • Forståelse og kunnskap om E-faktura nettbank (Nets), B2B fakturering, digitale postkasser, Vipps og PSD2 betalinger.
  • Erfaring fra industrisystemer som A2A, Minivan og Inspire er også en fordel.

 

Søk på jobben ved å sende din CV og personlige brev til morten.holterhuset@21grams.com. Merk søknaden din «Supporttekniker».

Annen informasjon

  • Start: Etter avtale
  • Lønn: Etter avtale
  • Sted: Oslo, Norge.

 

Vil du at vi skal kontakte deg?