21grams Logo 21grams
search

Utvalget vårt

Smartere Kommunikasjon

21grams leverer til det Digitale og postale markedet. 21grams hjelper deg med å digitalisere kundekommunikasjon. Muligheten til å selv administrere og kontrollere utsendelser. Kobles enkelt på bedriftens eget CRM, HR eller forretningssystem.

Digitale kanaler som Vipps, e-faktura, Digipost, Avtalegiro, peppol og E-post. Fysisk kanaler automatisk printing, konvoluttering og frankering av post.

21grams gjør en DEMO av plattformen for å vise hvor enkelt det er å være til stede i flere kanaler.

Frankering

Kjøper du tjenesten av 21grams, kan vi tilby frankering av posten din. Det er både billigere og smartere enn å ha egen frankeringsmaskin. 21grams kan frankere alle dine brev og pakker, innenlands, utenlands og rekommanderte sendinger.

Benytter du deg av våre frankeringstjenester trenger du ikke egen frankeringsmaskin. Du slipper å forholde deg til langvarige og dyre service- og leasingavtaler, du slipper å bruke tid på selve jobben og risikoen for feilfrankering elimineres. Som kunde hos 21grams får du tilsendt fakturaen i etterkant basert på det du faktisk har fakturert og sendt. Vår frankeringstjeneste inngår i alle avtaler. Den gir deg rimeligere porto og medfører ingen ekstrakostnader.

Pakkedistribusjon

21grams leverer i rimelig og effektiv distribusjon av bedriftspakker med sporing. 21grams har ett stort distribusjonsnettverk på Østlandet. Det betyr at vi kan levere rimelig og effektiv distribusjon av pakker med sporing på sør-Østlandet. Pakkene registreres og hentes av våre bud til avtalt tid, og vi tilbyr full sporing hvor du kan følge forsendelsen. Bedriftspakken leveres over natt til meget gunstig vilkår.

Hente og bringetjenester

21grams henter og bringer brev og pakker til avtalt tid året rundt. Ulike virksomheter har ulike behov for posthåndtering. Derfor tilbyr 21grams løsninger som er tilpasset hver enkelt kunde. Du kan gi 21grams ansvaret for hele eller deler av din posthåndtering. 21grams tømmer postkassen din på postkontoret hver morgen, og leverer den inngående posten på et fast tidspunkt og frankerer alle dine brev og pakker.

Vi tilbyr også en ØKO-avtale der vi leverer og henter posten en gang per dag. På den måten sparer dere både penger og tid.

Med dette er det faktisk mulighet til å sparre betydelige beløp på Smartere Kommunikasjon samt brev/pakker.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet