21grams Logo 21grams
search

Tilby dine kunder faktura rett i Vipps - med vår multikanal

La dine kunder bestemme hvordan de vil motta post fra deg – i en digital postkasse, som ​e-faktura, i postkassen eller på mobilen. Vi sørger for at din utsendelse distribueres i rett kanal enten leveransen skjer fysisk eller digitalt. ​

Mange velger fortsatt å ta i mot fakturaer i postkassen. Men Vipps eFaktura er en etablert og stadig voksende kommunikasjonskanal som etterspørres av mottakere i stadig økende omfang.

”Med vår multikanal kan du kombinere flere av våre tjenester, eFaktura og fysiske brev, men også E-post, digital postkasse og E-arkiv”

Alle dine fakturaer går rett inn i kundens Vipps konto, men ønsker de det mottatt i en annen kanal kan du også sende det som fysiske brev,  e-post eller i digital postkasse. Alt av fakturaer som er sendt har du oversikt over i E-arkivet i selve programmet.

I våre multikanal programmer Addoro og Imail kan du kombinere flere av våre tjenester, du kobler de forskjellige delene til en enkelt skybasert og helautomatisk flyt som du administrerer.

 

Tre gode grunner til å velge 21 Grams

Enkelt. Det er store besparelse i å ha én leverandør som håndterer samtlige distribusjonskanaler til dine kunder.

Automatisert. All håndtering er automatisert. Det betyr at vi kan tilby en kostnadseffektiv, rask og sikker tjeneste.

Effektivt. Distribusjon av Vipps eFaktura direkte til nettbankene er effektivt både for deg og kunden. Det er sikrere og mer kostnadseffektivt sammenlignet med andre distribusjonskanaler.

Vill du vite mer om sending av Vipps eFakturaer?

Ta kontakt med meg i dag! Jeg forteller mer om hvordan vi kan hjelpe deg til en mer effektiv og fleksibel distribusjon av faktura. Tlf: +47 485 96 653

Kontakt oss for mer informasjon