21grams Logo 21grams
search

Åtta45

Flyktningebølger og uro i verden – veldedighet er viktigere enn noen sinne. 21 Grams og produsenten av direktereklame Åtta45 samarbeider for at ennå mer penger skal gå til akutt hjelp. For med postsorteringssystemet Winjet* fra 21 Grams senker Åtta45 portokostnaden til veldedighetsorganisasjoner med opp til 15 prosent.

Åtta45 er en av Sveriges største selskap innen produksjon av uadressert reklame (DM) og adressert reklame. Åtte45 håndterer tre millioner utsendelser i uken, 150 millioner utsendelser i året. Det blir mye penger i porto, det. Men litt mindre takket være samarbeidet Åtta45 har med 21 Grams.

“Vi har jobbet sammen i over fem år, og jeg er meget fornøyd”
Anders Näslund

Åtta45 har et flertall veldedighetsorganisasjoner som kunder, hvilket innebærer at de i stor grad både produserer og sikrer distribusjon av utsendelser der organisasjoner ber om donasjoner. Åtta45 benytter seg av en programvare fra 21 Grams som heter Winjet*, et postsorteringssystem som lynraskt bearbeider adressegrunnlaget som Åtta45 mater inn i systemet.

Winjet* finner kombinasjonen av den rimeligste posttilbyderen og så lav porto som mulig. Kort sagt: Winjet* fra 21 Grams finner det raskeste og rimeligste postbudet. Regnestykket er enkelt og føles på hjertet: sparte penger for veldedige organisasjoner betyr mer penger til å hjelpe flere mennesker på flukt fra krig, som ikke kan spise seg mette eller som behøver tak over hodet.

“Det føles godt å kunne hjelpe til. Min ti år gamle datter sa til meg: ‘Pappa, jeg trodde du bare satt og lekte ved datamaskinen på jobb. Men når du er der hjelper du faktisk til med å samle inn penger så mennesker får hjelp’. Da ble jeg stolt”, sier Anders Näslund.

Hva vil du si om samarbeidet med 21 Grams?

“Folka på 21 Grams er gode på å kommunisere og de er fleksible. Til tross for at virksomheten har vokst noe enormt mister de aldri fokus på sine kunders behov. Hver kunde er viktig”.

*Winjet og PostSort (som er mest anvendt i Norge) er to unike, likestilte programvarer for postoptimering fra 21 Grams.

Vil du vite mer om hvordan vi har jobbet med AGA?

Ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å optimalisere din kommunikasjon.