21grams Logo 21grams
search

Vipps eFaktura

Vi er langt ifra det papirløse samfunnet. Men stadig flere av oss velger å motta fakturaer digitalt. 21grams sender hvert år millioner av elektroniske faktura til de nordiske nettbankene. Og flere vil det bli.

Mange velger fortsatt å ta i mot fakturaer i postkassen. Men Vipps eFaktura er en etablert og stadig voksende kommunikasjonskanal som etterspørres av mottakere i stadig økende omfang.

Du kan finne stor nytte i å henvende deg til 21 Grams for distribusjon av Vipps eFakturaer, uansett om dine mottakere er privatpersoner eller virksomheter. Vi er en sertifisert teknisk distributør (CTD) og kan sende Vipps eFakturaer til nettbanker i hele Norden.

”21grams sender årlig millioner eFakturaer til nettbankene.”

I tillegg til Vipps eFaktura som distribueres til nettbanker, leverer 21grams eFaktura via operatører i de vanligste formatene som f eks EHF, Svefaktura og Finvoice.

I flere av våre programmer (Addoro og Imail) kan du kombinere flere av våre tjenester. Foruten Vipps eFaktura og fysiske brev, også e-arkiv, e-post og digital postkasse.

 

Tre gode grunner til å velge 21 Grams

Enkelt. Det er store besparelse i å ha én leverandør som håndterer samtlige distribusjonskanaler til dine kunder.

Automatisert. All håndtering er automatisert. Det betyr at vi kan tilby en kostnadseffektiv, rask og sikker tjeneste.

Effektivt. Distribusjon av Vipps eFaktura direkte til nettbankene er effektivt både for deg og kunden. Det er sikrere og mer kostnadseffektivt sammenlignet med andre distribusjonskanaler.


Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /srv/www/21grams.se/shared/uploads/sites/2/cache/d2433899da90a3cecc720ab1ca2b77ef0309ca42.php on line 3

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ta kontakt med oss allerede i dag, så forteller vi mer om hvordan vi kan hjelpe deg til en mer effektiv og fleksibel distribusjon av faktura. Tlf: +47 485 96 653

Mail Vipps Ring Vipps