21grams Logo 21grams
search

Vasakronan

Raskere, enklere og billigere en før

Hos Eiendomsselskapet Vasakronan blir fakturering nå håndtert mye raskere, enklere og billigere enn før. Addoro har skreddersydd nettjenesten selskapet trenger.

Vassakronan er Sveriges største eiendomsselskap og håndterer 40 000 leie fakturaer per år. Nå så lager Carina Wetterquist en fil på 20 000 av dem og laster den opp i Addoro, systemet sorterer raskt hvilke som skal skrives ut eller faktureres via E-post

”Takket være Addoro frigjør vi ressurser og tid vi kan bruke til annet”, sier Carina Wetterqvist, leder for utleie administrasjonen i Vasakronan.

Tanken er at alle Vasakronans utleiere skal legge til filer for videre behandling i Addoro systemet, som innebærer mail og printsortering, men også portooptimalisering i utsendelsen. I tillegg registrerer systemet E-poster som «bouncher» pga gammel eller feil E-post adresse, og konverterer E-post fakturaen til en utskrifts faktura i stedet.

«Jeg er ansvarlig for å inn leien, og er interessert i at håndteringen av fakturaer og leien er effektiv, raskt og enkelt. Der er det Addoro som sørger for», sier Carina Wetterquist

Hun håper at flest mulig, fortrinnsvis alle av Vassakronans leietakere vil registrere seg for E-postfaktura. I dag består 90 prosent av papir faktura håndtering.

 

«Men forskjellen fra tidligere, da vi trykket 40 000 fakturaer selv, er selvfølgelig som natt og dag. Addoro har laget et system som er basert på vårt behov, og nå jobber vi side om side for å utvikle og forberede systemet, sier Carina Wetterquist

Hun beskriver nesten Addoro som «en reddende engel». Selskapet som Vasakronan tidligere hadde ett samarbeid med klarte ikke å levere et system, selv om de hadde jobbet med det over ett år.

«Da ringte jeg Addoro, som jeg hadde hatt litt kontakt med tidligere. Vi møttes i juni 2017, og jeg ønsket at systemet skulle være i gang i august» sier Carina Wetterquist.

Håkan Wärlinge fra Addoro » tok det på strak arm», slik Carina utrykker det, og beroliget Carina med «Vi order dette, ingen problem». I august var systemet i gang.

«Hva skal jeg si? det er forskjell på profesjonelle og amatører. Addoro var og er veldig lydhør, fleksibel og rask. Jeg er imponert, sier Carina Wetterquist.

Som tidligere nevnt jobber Addoro med Vasakronan for å tilpasse, utvikle og gjøre systemet til dems «eget».

«Vasakronan går fra 100 prosent manuell faktura håndtering til 100 prosent automatisert med vår webtjeneste. Vi bygger systemene våre etter kundens behov. Dette er en gjensidig prosess. Når det gjelder Vasakronan, har Carina vært samarbeidsvillig og gitt oss mye kunnskap og ideer», sier Håkan Wärlinge i Addoro.

Om Vasakronan

Vasakronan er Sveriges største eiendomsselskap med en eiendomsportefølje verdsatt til 127 milliarder svenske kroner. De eier, forvalter og utvikler sentralt beliggende kontor- og butikkeiendommer i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö og Lund. Visjonen deres er den gode byen der alle mennesker trives og virksomheten utvikler seg.

Vil du vite mer om hvordan vi har jobbet med Vasakronan?

Ta kontakt med oss for å høre mer om vi kan hjelpe med å utvikle og digitalisere kundekommunikasjonen din. Tlf: +47 485 96 653

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg