21grams Logo 21grams
search

Fysiske brev

Aldri før har det vært flere veier til kommunikasjon enn nå. Selv om digitaliseringen øker, har det fysiske brev ikke utspilt sin rolle. Tvert i mot.
Derfor eksisterer 21grams.

Det blir stadig mer vanlig å få fakturaer og aviser tilsendt digitalt. Men enn så lenge er det mange av oss som vil motta viktig informasjon i postkassen. Derfor er det fysiske brev fortsatt vanlig innenfor denne typen av kommunikasjon.

Annet hvert brev i Sverige blir sortert av programvare fra 21grams. Du kan finne stor nytte i å henvende deg til oss om du ønsker en enkel, fleksibel og smart distribusjon av fysiske brev i Norden.

Du kan alltid forvente en rask og effektiv support og det kreves aldri mer enn én kontaktflate, uansett om du er interessert i å sende fysiske brev eller om du vil at deler av distibusjonen skal skje digitalt.

”Annet hvert brev i Sverige blir sortert av programvare fra 21grams.”

I flere av våre programmer (Addoro og Imail) kan du kombinere flere av våre tjenester. Foruten det fysiske brevet  og digital faktura, også eArkiv, ePost og digital postkasse.

Fire gode grunner til å velge 21grams

Enkelt. Automatisk printing, konvoluttering og frankering av papirpost

Raskt. Dagen etter at vi har mottatt grunnlaget, er brevet fremme hos dine kunder.

Fleksibelt. Konvoluttering med eller uten bilag, dynamisk perforering eller andra tillegg løses. Vi trykker i farge eller svart/hvitt.

Smart. Du betaler en fast pris pr brev som inkluderer porto, papir, konvolutt, trykk og konvoluttering. Ingen startavgifter.

Ønsker du at vi kontakter deg?

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg